Andritz Hydro geeft EVW A-label

ANDRITZ HYDRO, de Oostenrijkse groep die wereldwijd elektromechanische systemen en diensten levert voor waterkrachtcentrales en een van de internationale marktleiders is op het gebied van hydraulische energieopwekking, heeft aan EVW een graad A als topleverancier toegekend omwille van stiptheid en compliance.

In het kader van de raamovereenkomst (sinds 2003) met Andritz Hydro, levert EVW dieselaggregaten voor hun internationale projecten met referenties in Egypte, Peru, IJsland, Chili, de Filippijnen, Costa-Rica, Duitsland, Italië, Ethiopië, Griekenland, Turkije, Bulgarije, Roemenië, Georgië, Kenia, Oostenrijk, en voor nog nieuwe bestemmingen die op stapel staan.

EVW levert dieselnoodstroomaggregaten en bedieningsborden op maat, conform strikte bestekseisen en termijnen. Het sleutelklare concept is voorzien op plug-in installatie ter plaatse, gevolgd door de inbedrijfstelling en opleiding voor de lokale operatoren door de EVW projectmanagers. Met het oog op service en onderhoud beschikt EVW over de nodige onderdelenvoorraad ter ondersteuning van de lokale gebruikers van de aggregaten.

  

Andritz Hydro weet dat project management, ISO gecertificeerde kwaliteitsengineering, stiptheid en flexibiliteit de sleutel zijn tot het succes en de betrouwbaarheid van een klant/leveranciersrelatie op lange termijn. De benadering van EVW bestaat erin de verwachtingen van de klant in te lossen door niet zomaar een machine maar een totaaloplossing te leveren. EVW is dan ook fier op deze erkenning die een aanmoediging betekent om verder te gaan op de weg van kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

De raamovereenkomst tussen Andritz Hydro en EVW is vergelijkbaar met het raamcontract met de Belgische telecommarktleider. Dat Belgacom, dat in België zo'n 400 datacentra en onderstations beheert die voorzien zijn van noodstroomaggregaten, de overeenkomst al voor de derde maal heeft hernieuwd, bewijst hoe EVW erin slaagt om de visie van een grote marktspeler op betrouwbare stroomvoorziening in overtuigende technologische oplossingen te vertalen.